Make your own free website on Tripod.com

Matinya Seorang Mujahid Abad ke 21 di Bunuh Pengganas 'White Terrror America'- Al fatihah

Dua buah bomb 'laser guided ' seberat 500 pounds dilancar dari 2 kapalterbang F16 milik Amerika telah meruntuh dan menhancur lumat bangunan 2 tingkat di Kampong Hibhib, 30 batu dari Baghdad, menganugerah shaheed kepada seorang Mujahid abad ke 21 , Abu Musab Al Zarqawi atau nama sebenarnya Ahmed Fadhil Al Khalayleh ( 39 tahun) . Zarqawi ialah rakyat Jordan yang terpanggil untuk berjihad menentang America di Iraq walaupun Iraq bukan negara tumpah darahnya. Turut Shaheed ialah Sheikh Abdul Al Rahman ( penasihat ugama Zarqawi) , seorang lelaki , 2 muslimat dan seorang kanak kanak perempuan berumur 5 tahun . Zarqawi telah menjadi buruan tentera penjajah America selama 3 tahun dan 25 juta usa dolllar di tawarkan kepada mereka yang memberi maklumat kepada tertangkap nya Zarqawi.

Kerutntuhan rumah di mana Zarqawi , 2 lelaki , 2 muslimat dan seorang kanak kanak perempuan 5 tahun shaheed

Tentera America ( Whiter Terror) berdiri di atas keruntuhan rumah

Berlandaskan maklumat dari Special Branch Jordan , dalam masa beberapa minit saja 2 kapalterbang F16 yang dalam perjalanan ke tempat lain diarah untuk mengebom satu bangunan yang telah di 'laser marked' oleh komando di bawah . Akibat nya rumah yang di bom hancur berkecai meninggalkan lubang sedalam 14 kaki dalam. Apa yang menghairankan tentera Amerika ialah bagaimana bom yang begitu kuat yang menhancur lumat rumah kediaman tidak menyebabkan kecederaan pada muka Zarqawi kerana Amerika memang mahu kalau boleh muka Zarqawi tidak secantik yang dapat dilihat dalam gambar apabila telah shaheed. Tentera America dan Iraq yang datang 5 minute selepas pengeboman mengutip bahan yang ditinggal oleh mereka yang terbunuh .Tentera amerika turut menceduk batu hancur kedalam pokek sebagai cederamata keganasan mereka untuk di bawa ke america.

Mengikut saksi kejadian , Zarqawi selamat dari pengeboman itu tapi telah dibelasah sampai mati oleh 50 tentera iraq dan 15 tentera america yang datang . Sekarang seluruh media cuba menutup keganasan membelasah Zarqawi hingga mati dan membunuh kanak dengan berbohong dan mengishtihar sebagai collateral damage .

Api jihad tidak akan padam . Kemungkinan besar Zarqawi akan diganti oleh seorang mujahid lagi yang bernama Abu Ayyub al-Masri yang juga di tawarkan 50,000 dollar bagi menangkap nya. Walaupun Zarqawi shaheed , tentera kafir sendiri tidak percaya jihad di iraq akan mati dengan matinya Zarqawi. Semoga Allah memberi pahala Shaheed kepada semua yang terkorban membela Islam di Iraq , Afghnistan, Kashmir , Palestine dan seluruh dunia. Mereka menyambut seruan jihad dalam keadaan ramai ummat Islam masih ragu dengan janji Allah dari segi barakah melaksanakan jihad untuk melindungi ummah.

 

Ambassador USA , Perdana Menteri Boneka dan Askar Boneka bergembira

Kampong Halaman Zarqawi - Jordan ............Bahagian badan Zarqawi di bawa ke USA