Make your own free website on Tripod.com

 

UMMAT ISLAM GAGAL MELINDUNGI WANITA MEREKA

 

Tiga gangster india telah ditangkap dan sedang didakwa di makhamah atas tuduhan merogol , meliwat dan memaksa seks oral terhadap 4 muslimat Islam yang bekerja di kilang Shah Alam dan Klang.Yang mengaibkan ummat Islam ialah perkara ini berlaku dikawasan majoriti Ummat Islam iaitu di Shah Alam. Yang lagi mengaibkan ialah mereka ini di tangkap , dikurung , rogol,liwat dan di paksa oral seks selama lebih dari 5 jam iaitu dari pukul 11 malam hingga ke 5 pagi dan dibiarkan bogel.

Berikut adalah perincian dakwaan kejahatan gangster india berlandaskan berita ini . link

  Ragunathan K.Murugan A.Balamunugam
       
Yang Dizalimi dari 11.30 malam -4.30 subuh      
Operator Kilang .23 tahun -Shah Alam      
ROGOL YA   YA
LIWAT   YA  
SEKS ORAL YA YA  
       
Yang Dizalimi dari 9.30malam -12.00 malam      
GADIS INDONESIA .-Semak Persiaran Sultan Seks 24      
ROGOL   YA YA
LIWAT      
SEKS ORAL YA    
       
Yang Dizalimi dari 11.00 malam -12.30 pagi      
KERANI 21 tahun -Taman Emas Klang      
ROGOL YA YA  
LIWAT      
SEKS ORAL YA    
       
Yang Dizalimi dari 11.00 malam -12.30 pagi      
Operator Kilang .22 tahun -Taman Sentosa Klang      
ROGOL YA YA  
LIWAT      
SEKS ORAL YA YA  

 

Saya dengar banyak cerita tentang kebangkitan gangster India cuba mengganas di Malaysia di Klang , Johor , Sungai Petani , Shah Alam , Sentul dan Brickfield. Terfikir saya dimana kah perginya Ummat Islam untuk mencegah munkar yang berada dikeliling mereka. Saya nampak orang Islam tough tough belaka dari segi luaran nya.Adakah mereka sudah menjadi buih yang sudah tidak bermaya yang dihina dinegara mereka sendiri. Cuba bayangkan orang Palestine dan Iraq yang menghadapi Yahudi dan America. Mereka dengan bangga melindungi masyarakat mereka , wanita dan kanak kanak , walau mereka cedera , mati dan di siksa.Kita di Malaysia , bila melihat ganster India memegang parang sudah kecut perut seolah olah nak terberak terkencing.

Gambar Hiasan


Saya masih ingat dulu cerita Hang Tuah dizaman kegemilangan melayu melaka , bersama sahabat nya yang berjaya menhapuskan perompak ( gangster zaman melaka). Sungguh kental semangat pahlawan islam ini. Sekarang , Ummat islam menjadi penakut dan pengecut .Mereka terbeliak mata melihat gangster memegang parang panjang.Dimana salah tarbiyah kita.
Saya pernah mendengar satu kes di Seremban dimana gangster india menarik seorang muslimat dekat dengan semak Hospital seremban dengan motor saperti guni dan merogol beramai ramai.
Saya pernah dengar seorang gangster india membakar hidup hidup seorang lawannya di Brickfield kerana mencabar mereka.
Sebenar nya berjuang Islam ini memerlukan lebih keberanian , lebih dari menghadapi samseng India yang hanya bersenjatakan parang panjang , yang kalau dikejar , terberak berak larinya .Sahabat rasulullah menghadapi lembing , pedang , panah , dan rejaman tombak. Ramai sahabat mati tetapi ia adalah mati untuk mempertahankan maruah , ummah dan Islam.
Kita di malaysia , tanah Ummat Islam , bukan untuk melawan tapi nak menentang mata ganster india pun takut . Bila kah penhinaan ini akan sampai penghujung nya. Saya hanya boleh berdoa agar , Allah mencampak kembali ruh keberanian kepada Ummat Islam .
Untuk melihat data dalam bentuk jadual , kelakuan jahat tiga ganster india ini , sila ke http://ahmadhadeed.tripod.com
Untuk membantu pihak berkuasa menangkap penjenayah sila ke laman web http://www.rmp.gov.my/rmp03/dkhndki.htm